Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJ CSALÁDMODELL

2013.02.19

 

kalotaszegi-5..jpg

 

 
Egy Új Világba léptek, melyben a NŐI Lélek egy más tartalommal bír.
A régi megbélyegzett doktrínák itt véget érnek.
A NŐI Lélek felszabadul az elnyomás alól, a merev gondolkodás eredményeképpen alsóosztálybeli gondolatokra késztetett időszak végett ér.
Hosszú hónapok óta, sok NŐ dolgozik lélekszinten, hogy a merev viselkedésformákat, átvett és soha nem a magáénak tulajdonított látásmódot levetkőzze.
A NŐI nem egyensúlyba hozása által egy olyan minőségi változás alakul ki az ÚJ Világrendben, mely arra hivatott, hogy egy egységes szemléletet alakítson ki,- melyben a FÉRFI és a NŐI szakralitás játssza a főszerepet.
Ebből adódóan egy olyan minőségi CSALÁDI minta jön létre, amely egy magasabb minőségi létbe emeli a CSALÁD fogalmát,- ezáltal megadva neki, hogy méltó módon tervezzen és hozzon létre utódot,- mely nem a régi társadalmi minták neveltetése szerint nevelődik, hanem egy teljesen új látásmód részese lesz,- melyben a CSALÁD fogalma, - NŐ- FÉRFI- GYERMEK, újra a helyes értelmezési és megértési, beteljesítő körébe kerül vissza.
Ha mindez sikerül, beteljesedik, akkor a magyarok lesznek azok akik az EREDENDŐ MINŐSÉGÜKNEK köszönhetően helyreállítják az eltorzult, demagóg és ráerőltetett, elferdített irányzatot.
Feltisztítják ezt a mintát saját tudatosságuk és szellemi Fényük által,- ezáltal helyreáll az EREDENDŐ REND és CSALÁDMODELL.
A NŐK többsége már ezen az utón halad. De fontos, hogy azok a NŐK, akik ráébredtek Isteni Mivoltukra, a Teljesség szerepére,
- ŐK ébresszék és segítsék megláttatni társaikkal a negatív mintát, amit részükké formáltak, és magukénak vallva működtetik hétköznapjaikban,- ezáltal a CSALÁD fogalma a legtöbb esetben egy torz értelmezést vett fel.
A kettes EGYSÉG, - a NŐ és a FÉRFI EGYSÉGE,- együtthatása és együttműködéseEGGYÉ VÁLÁSA,
 egy olyan minőségi mintát és változást hoz az ÚJ Világrendjében, melyben a szakralitásra helyeződik újra a szerep.
Ezáltal a NŐ és FÉRFI újra megtalálja és kiteljesíti magában, MAGjában azt az ŐSI EREDENDŐ RENDET és MINŐSÉGET, amit a kezdetektől fogva TI magyarok a magatokénak tudhattok.
AZ ŐSI és az ÚJ CSALÁDMODELL eggyé válik,- vagyis az eggyé olvadáson keresztül megújul,- és egy olyan társadalmi mintát hoz létre, mely az Aranykori Családmodellre épül.
 A NŐ és a FÉRFI együttműködése, együtthatása által, egy olyan KÖZEG jön létre és épül fel,- mely már nem a megosztottságnak, a különválásnak, a verseny szemléletnek ad helyet,- hanem megújulva, megtisztulva, EGY MINŐSÉGI, térben elhelyezkedő, IDEÁLIS CSALÁDMODELLNEK AD HELYETT.
 A NŐK szívük szeretetével, lágyságukkal és befogadó készségük által árasztanak magukból, MAGjukból egy olyan energetikai mintát, melyben a CSALÁDOKNÁL újra visszatér a SZENTSÉG EREDETE,- mely által, kasztok nélkül, EGYSÉGBEN és SZERETETBEN felépülő, IDEÁLIS CSALÁDMODELL teremtődik, és tölti be azt a szerepét, melyet az EREDENDŐ RENDBEN képviselt.
A NŐK megalázásának végett kell vetni!
A CSALÁDOKAT újra méltó helyükre kell visszaállítani, ezáltal megadni számukra minden támogatottságot, mely a CSALÁD fogalmát és minőségi életét erősíti.
Újra vissza kell, hogy térjen az IDEÁLIS CSALÁDMODELL, melyben a GYERMEK jelentősége fontos szerepet kap!
Ezáltal a GYERMEK fejlődése és tudatosodása egy olyan minőségi változási folyamaton megy keresztül,
- melyben önálló, tudatos lélek neveltetik, aki mentes a ráerőltetett társadalmi beidegződésektől,
és mindez azáltal teremtődik meg, hogy a SZÜLŐK is tudatos létformát alkotnak, - melyben már a kizsákmányolás energiáit nem támogatják, (mégha ezt tudatlanul, kényszerből is teszik),- hanem egy olyan tudatos látásmóddal rendelkeznek,
- melyben megértik, és fő feladatuknak érzik, és akként kezelik, 
hogy a CSALÁD és az UTÓD az 
ÚJ TÁRSADALOM ALAPJA, az ALAPKÖVE,- mely csak SZERETETRE, FÉNYRE és TEREMTÉSRE épülhet.

Lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin

 

kalocsi-viselet-gyermek.jpg

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.