Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soláris Női Energia

2015.04.10
images.jpg


A 2010.10.10. dátum,- 10.10.10. kapu aktiválás kódja a Soláris női energia kiáramlását jelentette minden Létezőre, amely hatására igencsak felerősödtek a női energiák.
A nőknek az említett dátum óta még mélyebben tanácsos szembenézni önmagukkal,nőiességükkel. 
Ajánlatos megvizsgálni, hogy milyen kódokat hordoznak magukban, és azok a kódok már működőképesek-e, felszabadultak, - vagy még valamilyen elfojtás hatására, mélyen a MAG-ban, magukban, hordoznak olyan sérelmeket, fájdalmakat, elnyomásokat, amelyeknek kitisztítása és gyógyítása most már nagyon időszerűvé vált.
Számos életeken keresztül cipeltünk magunkkal különböző mintákat, és beidegződéseket, amelyet vagy szüleink, családtagjaink, a társadalom akasztott reánk. 
Eljött az ideje, hogy a nőiességünk oldaláról is megvizsgáljuk a dolgokat, mélyre ássunk magunkban, megvizsgáljuk, nőiességünket, anyaságunkat,- és a hosszas, mély szemlélődés hatására rádöbbenjünk, hogy mennyi olyan mintát vettünk át, amely valójában soha nem volt a miénk. 
A nők és férfiak közötti ellentétek, hamis beidegződések, egymás melletti elbeszélések mint egy hamis és torz rendszerként köszönnek vissza ránk.
A hamis és torz dolgokat le kell vetnünk magunkról, fel kell számolnunk minden olyan beidegződést, ami még mindig a régi mintákat,energiákat húzza, vonszolja tovább. 
Az Újba belépve, minél előbb vegyük magunkhoz EREDENDŐ NŐI MINŐSÉGÜNKET.

Feladatköröm, szerepköröm is a 10.10. 10. kapu aktiválás óta is sokkal nyilvánvalóbbá vált,- ennek tükrében most azon dolgozom, hogy létrehozzak egy olyan honlapot, ami, csak a nőknek szól.  Az adott dátummal elkezdtem építeni egy oldalt aranyasszony.gportal.hu/ és ahogy egyre mélyebbre ástam magam a női témákban, úgy mentem én is egyre mélyebb szinteken keresztül a MAG-amba.
Egyrészt meglepődve, másrészt pedig fájdalmasan tapasztaltam, hogy a nőiességemmel kapcsolatban mennyi mindent dugtam elől magam elől.
Sikerült rendesen önmagam elől elrejtettem, hogy ne kelljen vele szembesülnöm, megóvjam magam a fájdalomtól,- no persze mindezt nem tudatosan tettem.
Jó mélyre kellett ásnom, sőt még előző életbe is vissza mennem, hogy megértsem az összefüggéseket. Látszólag belül megértést és felszabadulást kaptam, de itt a fizikai életben aztán jött az igazi átíródás, pillanatok törtrésze alatt röpülő szőnyeggé vált számomra a valóság.
Mindezt nem azért írom le, hogy magamról beszéljek, hanem azért írom le, hogy elmondjam Önöknek, nem szabad megijedni, ha nőiességük, anyaságuk feltárásánál, tisztításánál, az elnyomott energiák, blokkok felszabadításánál,- iszonyú lelki, esetleg fizikai fájdalmat élnek meg. 
Mindennek hatására még inkább mélyebbre kell ásni, megtalálni és tudni értelmezni az összefüggéseket. Semmiképp sem szabad elfutnunk saját magunk elől. 
Fel kell szabadítanunk teljességgel nőiességünket, hogy jó és megértő, szerető családban élhessünk. És mi nők ennek függvényében teremtsük meg, magunkból fakadóan az otthon melegét. Az otthonunk, mi magunk vagyunk. 
A nő, a CSALÁD összetartóereje, ő szítja fel a tűzet, vagy hagyja kialudni.
Csak rajtunk múlik, hogy a családban békesség és nyugalom árad szét, vagy pedig szomorúság és békétlenség üti fel a fejét. 

Persze vannak olyan dolgok amikor már nemcsak rajtunk múlik a dolog, hiszen a párkapcsolat szerves része életünknek. 
Ilyenkor nem árt mindent jól átvizsgálnunk, feltárnunk, sőt párunkkal együtt jól átbeszélni a kérdéses dolgokat, és ennek tükrében eldönthetjük, hogy a jövőben utunk merre halad tovább, -együttes vagy külön bejárandó utat választunk. 
Személyes tapasztalatom, és munkám során tapasztaltak alapján úgy gondolom, hogy célszerű egymással minél többet beszélgetni, megosztani a mindennapi gondokat. 
Sajnos sok párkapcsolat, házasság ennek hiányában bomlik fel.
Visszatéve az eredeti témához,- Célszerű a magunkba nézésnél a gyökerekig visszamenni, és megvizsgálni, feltárni, a fájdalom, a blokkoltság okát. 
Hasznos mindent átvizsgálni, főleg hogy neveltetésünk milyen módon befolyásolta eddigi életünket. És ha mindezt megtettünk, sőt még ennél is többet, (mert a javaslatokat most csak röviden írtam le), - akkor jön az igazi megélés,- magunkhoz venni az EREDENDŐ NŐI MINŐSÉGÜNKET. 
De ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha már mindent feloldottunk magunkban, és semmilyen gát nem áll utunkban. 
Ennek a folyamatnak a megélése nem megy olyan hamar mint azt gondolnánk.
Vannak benne nehezebb és könnyebb időszakok. 
A legnehezebb talán mikor áttörjük az akadályozó gátakat, akkor már oldódóban vannak elnyomott részeink. 
Ez egy nagyon fontos állomás, a lebontás részeként hat,- s mikor már elkezdünk felfelé építkezni, akkor tanácsos nagyon odafigyelni,- hogy nehogy újra a régi berögzült rendszerű energiákat építsük vissza életünkbe. 
Bízom benne valamelyest érthető volt és értelmet nyer mondandóm. 

Szívből tanácsolom mindenkinek,- gyökereinket megtisztítva, hagyományainkat megőrizve, az új minőséggel összekötve,- merjünk újra igazi nők lenni,- merjük előhívni és vállalni azt a kincset amit hordozunk magunkban.
Írta: Feketéné Lendvai Katalin