Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Mária Magdolna üzenet

 

Mária Ízisz kultuszának magas szintű Beavatottja volt, Egyiptomban szerzett gyakorlatot. Ez volt az oka annak, hogy Ő és József elmenekült

1_1__mary_mother_of_god.jpg

 a király haragja elől Izraelből, és átkeltek Egyiptomba, hogy Mária biztonságban legyen Ízisz papnői és papjai között.
Az ő gyakorlata más volt, mint az enyém, bár ugyanazt szolgáltuk.
Hogy megmagyarázzam, mit jelent számomra Mária, el kell magyaráznom az Ízisz-kultusz egyik legmélyebb titkát. Mert sokan úgy hitték, és én is igaznak tartom, hogy bizonyos körülmények között maga az istennő inkarnálódhatott, akár a földi születés, akár spirituális beavatás alkalmával.
   Máriában, Jézus anyjában, már egészen fiatal korában felismerték a szellem tisztaságát Ízisz templomának főpapnői. Beavatottként nevelték és elérte a legmagasabb szinteket. De nem csupán papnőnek nevelték, hanem kifejezetten az volt a cél, hogy inkarnálttá váljon.
  Ahhoz, hogy valaki inkarnálttá váljon, nagyon magas szinten fejlett léleknek kell lennie, komoly spirituális gyakorlatokon és mély átalakulásokon kell átesnie. A végső beavatáskor Mária képes volt fenntartani az energiaáramlást, melyet közvetlenül Ízisztől kapott. Ebben az értelemben ő a Kozmikus Anya megtestesülése volt. Ez olyan, mintha két személyiség lett volna egyszerre- Mária, az emberi lény, valamint a tiszta szellem és szív, aki magában hordozta a Nagy Anyához, minden anyag, idő és tér Teremtőjéhez vezető közvetlen kaput.
   Így mondhatni, minden elő volt készítve egy olyan figyelemreméltó minőségekkel rendelkező lény érkezéséhez, mint amilyenné a fia, Jézus vált.
  Amikor Mária keresztülment azon, amit az egyház Szeplőtelen Fogantatásnak nevez, tanúja volt egy mennyei és galaktikus megtermékenyítő folyamatnak, mely által az Ősatya vagy Szellem, ahogyan az Ízisz-kulturában értelmezzük, átjutatta lényegét Íziszbe, az Anyába, aki befogadta az Atya magját- ahogy az Anyag befogadja a Szellem lendületét. Ez a rendkívül finom és hatalmas szellemi energia gyökeret eresztett Mária méhében és ő életet adott Jézusnak.
   Mária az apostolokkal volt, amikor ők odajöttek hozzám a forrásnál. Mária azonnal felismert engem, mint beavatott társát a karomon viselt kígyós arany karkötőmről és Ízisz Pecsétjéről, mely a Ka-testemben izzott- hiszen Mária tisztánlátó médium volt.
   Az első ember, akivel tekintetünk összekapcsolódott Jézus volt, és ahogy már említettem, úgy éreztem, mintha más világokba kerültem volna jelenlétének hatására. A második ember, akivel pillantásunk találkozott, az édesanyja volt.
Szemeiben a felismerés lángja gyúlt és lényemnek mint Ízisz-kultuszbeli beavatott társának elismerése tükröződött: mert bár ő nem gyakorolta a szexuális mágiát úgy, mint én, megértette, hogy felkészültem Jézus befogadására.
     Közöttünk úgy éreztem, hogy felemelkedtem a transzcendentális szeretet szárnyain és szellemem a magasba szárnyal.
   Furcsa módon ezután Jézus tanítványainak tekintetével találkoztam, akik szajhának ítéltek, és számtalan generáció gondolta rólam ugyanezt.
    Mégis azt mondom, hogy Jézus és az ő édesanyja szemében nem voltam szajha, sokkal inkább egy tiszta edény telve Ízisz gyógyító és tápláló erejével.
   Eljön az idő az ember életében, legyen akár emberi lény, akár isteni, amikor az édesanyja már nem tudja átadni a férfi számára szükséges lényeget. Az ő szeretete tovább él, de szükség van egy másik nő támogatására is. Én voltam az a nő.
   Mária felismert engem és lényegemet, és abban a pillanatban, ott a forrásnál átadta nekem a fiát.
   Máriával sok időt töltöttünk együtt, amikor Jézus küldetéséről, szükségleteiről és az életében bekövetkezett szerepemről beszélgettünk. Kétség nem fért hozzá, hogy egy magasabb hatalmat szolgálok. Erre neveltek, de el kell mondanom, hogy a felismerés ereje még mindig megrendít. Még mindig remegek a felismeréstől.
   Sok-sok éjet és napot töltöttünk együtt Máriával Jézus és az ő tanítványainak szükségleteiről gondoskodván, és ezalatt nagyon közel kerültünk egymáshoz.
Én nagyon szerettem őt, és még mindig nagyon szeretem - fizikai szépsége, szívének és lelkének tisztasága miatt és azért a szelídségért, mellyel a világnak szolgált.
   Tiszta szívemből mondom nektek, hogy Mária, mint Ízisz Megtestesült közvetítője nagyon magas szinten álló Mester volt, aki most ilyen módon szolgált. Hatalma és tökéletessége – spirituális teljessége lenyűgöző.
 
A Mária Magdolna üzenet

 

Részlet Tom Kenyonn-Judi Sion- Mária Magdolna üzenetei 
 
 

1_1__mary_mother_of_god.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Проститутки Краснодара

(AmuelSor, 2018.10.13 09:35)

<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд индивидуалок в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные бляди Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Интим знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Проститутки Иркутск</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Досуг Пермь</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi>Шлюхи Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казани</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Проститутки Пензы</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Проститутки Уфа</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Шлюхи Москва</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Проститутки Питера</a>
<a href=https://top.girls-nsk.ru>Шлюхи Новосибирск</a>