Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lelkem Angyala üzenete

2013.06.09

 

25_29620_532259_65f686d2920a3e0a3f6264f58cc43e85_c684c1_301.jpg

A tegnapi nap újabb tanítást kaptam a Jézus kép festése kapcsán. Egy belső megérzésként jelentkezett, hogy ne ragaszkodjak a kiválasztott képhez, hanem a saját belső indítattásomra figyeljek. Ma újra kezdem a festést és ezt teszem, köszönöm a tanítást Lelkem Angyala.
Áldással és Fénnyel teli ölelléssel kívánok szép napot!

 

Lelkem Angyalának üzenete az önbizalomról és árvízről.
 
2013. június 9.
 
Minden belső érzés, ami a szív hangján érkezik, Tőlem származik.
A megérzések előre utat mutatnak az életben, de hajlamosak vagytok lelketek mélyére száműzni őket. Pedig ha jobban figyelnétek rá, sok kellemetlen dologtól kímélnétek meg magatokat. És van egy másik dolog,- az önbizalom.
Az önbizalmat nagyon sokan félreértelmezitek és nem a helyén kezelitek.
Egészséges önbizalomra szükség van, de sokan abba a csapdába estek, hogy az önbizalmat az ego játékával keveritek össze.
Ilyenkor határtalan látásmóddal rendelkeztek, és mindent jobban tudsz a másik embernél, és csakis a te gondolatvilágod lehet a célravezető, az útmutató. Meg vagy győződve önmagad nagyszerűségéről. Ez nem egészséges önbizalom, hanem az ego játéka.
Az egészséges önbizalom lelked legmélyéből ered, amikor tisztában vagy az értékeiddel, azzal, amit képviselsz. Nem hagyod, hogy lekicsinyítsenek, kiállsz az igazságodért, a benned lévő isteniért. Ez az egészséges önbizalom, aminek számos ismérve van. Az én feladatom most nem az, hogy ezeket ecseteljem, hanem az, hogy rálátást adjak egy dologra,- ami pedig az árvízzel kapcsolatos.
 
 

Hazátokban nagymértékű változások zajlanak.

 

 

Ezek a változások a Föld szféráját is érintik. Az Anyaföld átrendezi a határait, visszaveszi ami az övé volt.szomoru-angyal.jpg Különböző helyeken olyan fokú eltolódások jöttek létre, amely már nem tartható tovább. A rezgések emelkedése által egy szintkülönbség lép fel.
Ez természeti katasztrófában nyilvánul meg.
A visszaélések, amelyek eddig a Természet Rendje ellen hatottak, most oldódnak.
A FÖLD nem tűri tovább a beszabályozást. A folyók kilépnek medrükből visszavéve jogos jussukat, amely majd a rendeződés alatt alakul ki és ölt természetes formát.
A zárttér lakói új lakóhely után kénytelenek nézni.
Az ember uralma végett ér, a természet visszaveszi az ő saját megillető részét.
A régi kor embere tiszteletben tartotta a Természet Törvényeit, most már ez a mai kor emberére nem jellemző, sőt ahol csak tud, a többség kivesz belőle, átírja a saját kénye kedve szerint, ezzel beleszólva az éghajlat változásaiba.
Emberként néhányan Istent akarnak játszani, de ez uralom végett ér.
Összeomlanak ennek a világnak a tartóoszlopai, és Új Rend alakul, amelyben az ember újra együtt él a természettel, és megbecsüli, tiszteletben tartja a törvényeit.
Az ár, a tisztulás jele, a régi ráerőltetett dolgok feloldása, mélyreható tisztítása, és az azt követő átrendezése, EGYSÉGBE emelése.
Gátat csak saját magatoknak szabhattok, mert a természet, az ÉLET, visszaállítja az EREDETI TÖRVÉNY szerinti RENDET.
Lejegyezte: ÁhimRé 
Feketéné Lendvai Katalin


 
Lelked Angyala

 
2010. június 24. 
 
MI Angyalok,- Lélekangyaloknak nevezzük, akit Ti Őrzőangyaloknak hívtok.
Ez a kifejezés azért is jobban illik ránk, mert a lélek rezdülése által tudunk hozzátok kapcsolódni, és isteni sugallatokkal elhalmozni.
Ha befelé figyeltek a lélek rezdüléseire, akkor már kapcsolatba léptetek velünk.
Mindenképpen szükséges, hogy elfogadással legyetek az irányunkban.
A különböző testetöltésetek folyamatát, a kezdetektől fogva mindig egy és ugyanaz a Lélekangyal kíséri végig. Ő tárolja azt a mintát, amely megéléseiteket tartalmazza.
Lelkiségetek által haladtok előre, hozzátok elő magatokból azt a tudást, amely egykoron bennetek gyökeredzett.
A Lélekangyal néha különös élethelyzeteket teremt.
Egy adott szituációt, amit nem tanultál meg, újra és újra megteremt.
Egészen addig kapod vissza az adott helyzetet, amíg nem találtál problémádra megoldást és nem vontad le a tanulságot belőle.
MI ezt zárt rendszernek nevezzük.
Az elnevezése abból adódik, hogy egy olyan struktúrát vonunk körétek, amelyet ha nem kellően, lelked rezdülésének megfelelően alkalmazol,- akkor egészen addig újra teremtődik, amíg nem áll összhangban az isteni Igazsággal.
Ezért van az, hogy a jelenlegi életedben, bizonyos adott problémák, megoldandó élethelyzetek újra és újra ismétlődnek,- egészen addig, amíg nem értetted meg és nem vontad le a tanulságot belőle, nem változtattál a helyzeteden.
Többnyire utolsó testedöltésed megoldatlan problémáit, életszituációt hozol magaddal, és az, megoldandó feladatként szerepel jelenlegi életedben.
Általában a szereplők is ugyanazok, csak többnyire más minőséget képviselnek.
Lelked Angyala mindig szól hozzád, próbál jeleket küldeni ha nincs rendben valami.
De sajnos az emberek közül ezt már sokan nem hallják meg. Nem ismerik fel a hangot, amely belső hangként jelentkezik, és az érzést, ami belső megérzésként jelentkezik náluk.
Sokan ösztönösen távol tartják magukat ettől az EREDENDŐ RENDTŐL, inkább kifelé figyelnek, és a külvilágból jövő ingerekre kapcsolódnak rá. És azt magukba fogadva, már nem látják tisztán a megoldandó helyzetet, a belső hangot pedig elzárják magukban.
A Lélekangyaloddal úgy tudsz a legkönnyebben kapcsolatot teremteni, ha befelé figyelsz. Szíved megnyitod az Ő végtelen szeretetének, és elfogadással viseltetsz irányában. Ha ezt több alkalommal megteszed, egy közvetlen kapcsolat alakul ki köztetek, amely akár párbeszéddé is fejlődhet,- és ezáltal útmutatásokat, tanácsokat kaphatsz életedben felmerülő problémáidra.
  
Szólíts így:

Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Megnyitom a szívem feléd, és elmerülök a Te végtelen szeretetedben.
Kérlek, oldj fel minden bennem lévő fájdalmat.
Mindent, ami gátat szab, hogy kellőképpen kapcsolatba lépjek veled.
Kérlek, járj át a Békesség Fényével, a Kegyelem szent érzésével.
Oldj fel bennem mindent, ami ránehezedik a lelkemre,
távolítsd el belőlem a rosszat.
Isten Irgalma járja át a lelkemet.
Krisztus Fényében megfürödve léphessek előre.  
Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Segíts, hogy csak a jót cselekedjem, a rosszat pedig elvessem.
Ölelj át végtelen szereteteddel, és kérlek légy kísérőm utamon.
Isten Angyala maradj velem, és hozz békességet a szívembe.
E békesség adjon erőt számomra az Új Kezdetekhez.
 
Ámen.         
Írta: Feketéné Lendvai Katalin

 

379247_364843996948095_1106631525_n.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.