Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KözÉPpont Kulcsa

2013.06.30

11492_467147390039210_876757381_n.jpg

 

 

 

 14. Pont - - A KözÉPpont Kulcsa


Az Új Kor Fényhozóinak teljes Lelkületükkel készen kell állniuk arra, hogy jövőjüket, Mindannyiunk jövőjét csakis minden múltbéli elem kiiktatásával alapozhatják meg, hisz a Föld kristályhálóiba való csatornázás által egy Új Föld, Új korszak születik a Fény szolgálói számára (is). A múlt minden szála, ami a jelenben működésképtelen, az anakronisztikussá, elavulttá vált; a fejlődéshez elengedhetetlen azonban változás elősegítése.

Megfigyelhető mostanság egyfajta ingadozás, amint igyekszünk a feltételen szeretet magasabb frekvenciáira csatlakozni; az Áramlás időnként könnyedebben halad, mikor is a teremtő megnyilvánulás csettintésre megvalósul. Azonban néha a nehezebb periódus kerül előtérbe, ilyenkor rövid időre ugyan, de úgy érezzük, hogy visszaestünk a régi frekvenciás energia-mintákba és félelem-szokásokba. 

Ezen visszaesés víziója ne tévesszen meg senkit, csupán környezetünk félelem-orientált régi frekvenciái próbálnak tudattalanul önnön középpontunkból kibillenteni. Pontosan e hullámvölgyek vezetnek rá bennünket, mint a Fény megtestesítőit, hogy erőt merítve a múlt terheinek elengedéséből, és saját önnönMAGunk megtalálásának öröme által minél több Lénynek adjuk át a feltétlen Szeretet és Béke magasabb energiáinak megtapasztalásának kulcsát. 

∞ P. A.

 

www.facebook.com/MindensegAFelhokSzarnyan

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.